Vibevej 18, 7451 Sunds

God og gedign villa på lukket stikvej i Sunds

Hvis du er på jagt efter nogle rigtig gode kvm., og samtidig gerne vil have en dejlig beliggenhed, så er Vibevej 18 her i Sunds lige noget for dig. Villaen er beliggende på en dejlig lukket stikvej, og man får hele 194 etagemeter fordelt på stueplan og kælder. Derudover er der en fin havestue samt en stor dobbelt garage med to elporte. Garagen er på 30 kvm. Villaen er omkranset af en dejlig lukket have, hvor i man også finder et stort redskabsrum/depot, som er ideelt til haveredskaber, plæneklipper og lign. Villaen opvarmes med fjernvarme. På taget er der i 2012 etableret et solcelleanlæg, og der er etableret rottespærre i kloaken.

INDRETNING:
I villaens stueplan finder man et dejligt stort køkken med en rigtig god spiseplads og direkte udgang til den store havestue, hvor taget er blevet skiftet for nogle år siden. Lige ved siden af køkkenet ligger en rigtig god stue, hvor der er plads til hele familien foran den hyggelige brændeovn. Derudover finder man tre gode værelser samt et soveværelse med fem faste skabe. Badeværelset er pænt og lyst og med bruseniche.

KÆLDER:
I kælderen får du nogle rigtig gode kvm, som i dag er indrettet med et værksted, vaskerum, depot og et rigtig godt og anvendeligt disponibelt rum. Kælderen kan tilgåes både inde fra huset og direkte udefra.

Her er muligheden for at skabe et dejligt hjem på en rigtig god beliggenhed i Sunds.

Hvis du har lyst til at se denne villa, så ring til os allerede i dag - vi er klar til at fremvise ejendommen.