Hvis du er på jagt efter en skøn villa i et attraktivt område - så er Ingridsvej 141 lige noget for dig. Ring til os allerede i dag - vi er klar til fremvise ejendommen." />
Ingridsvej 141, Lind, 7400 Herning

På den dejligste lukkede stikvej i Lind - nærmere præcist på Ingridsvej - finder du 164 skønne kvm, som er flot sat i stand og lige til at flytte ind i. Villaen har gennem de seneste år gennemgået en løbende istandsættelse med bl.a. udskiftning af tag i 2010, træ/alu vinduer fra henholdsvis 2010, 2019 og 2022, og i 2019 så det helt fantastiske køkken/alrum dagens lys. Her er der plads til hele familien, og en masse skønne gæster hvis behovet er for det. Villaen ligger på en dejlig stor grund, der er lavet meget nem at passe, da det meste af haven er lagt i græs. Haven er endvidere dejlig lukket med en skøn stor terrasse og masser af plads til leg og boldspil. Til denne villa hører også en dejlig stor garage med el-port, så bilen kan holde i tørvejr. I den store garage er der samtidig god plads til værksted, cykelparkering eller lign. Der er etableret el-ladestander i garagen. Taget på garagen er skiftet i 2021. Villaen opvarmes med fjernvarme, og så er der i 2019 blevet etableret et ventilationsanlæg, så indeklimaet er i top.

INDRETNING:
En gennemført renovering i 2019 har givet denne villa et helt fantastisk køkken/alrum/ med højt til loftet og et skønt lysindfald. Her kan der dækkes op til fest eller fødselsdag og i det daglige er der bare rigtig god plads til at familie og venner kan samles om god mad, hygge eller en sjov film i sofaen. Det flotte hvide køkken fra Kvik er gennemført med bl.a. quooker i hanen og et stort "viktualie-skab" rigtig og plads. Den flotte mørke bordplade er lavet så der for enden af køkkenet er blevet den hyggeligste spiseplads med plads til 4. Ved siden af køkkenet er der indgang til et godt vitualierum, hvor der er plads til køkkenmaskiner, kolonialvarer eller måske vin. Pladsen er her - det er bare med at udnytte den. Villaen har endvidere 3 gode værelser samt et soveværelse. Det er et lækkert stort badeværelse med bruseniche og håndklædetørrer og så derudover også et gæstebadeværelse - også med bruseniche. Begge badeværelser har gulvvarme. Entreen er dejlig praktisk med klinker på gulvet, vask, skabs- og bordplads - og så er der samtidig plads til at tørrestativet kan stå her eller barnevognen kan komme indendøre.

Hvis du er på jagt efter en skøn villa i et attraktivt område - så er Ingridsvej 141 lige noget for dig. Ring til os allerede i dag - vi er klar til fremvise ejendommen.