Nørretoften 31, Lind, 7400 Herning

Dejlig stor villa i Lind med masser værelser og et godt værksted

Nu er villaen her til den store familie eller bare til dem, som gerne vil have mange kvm. at boltre sig på. Her er der samtidig masser af muligheder for, at lave et lækkert kontor, et værelse hvor kreativiteten kan udfolde sig, et motionsrum eller bare nyde fællesskabet med leg eller hygge i det store multirum eller stuen på villaens dejlige lyse 1. sal. Hvis det i stedet for er udenfor, man godt kan lide at være, så finder man her på Nørretoften 31 et rigtig godt værksted, hvor man kan hygge sig med cykel eller motorcykel, og derudover har man også et stort depot/skur med god plads til opbevaring. Haven er helt lukket og her er der en dejlig stor terrasse med direkte adgang fra den dejlige stue, men derudover er der også en skøn overdækket terrasse, som man kan tilgå direkte fra køkken/alrum. Til villaen hører også en stor dobbelt carport, så biler og cykler kan komme i tørvejr. Desuden er der et 5kw solcelleanlæg fra 2012.

INDRETNING:
Familien samles i det store køkken/alrum, hvorfra der også er en naturlig sammenhæng ind til den hyggelige og særdeles rummelige stue med brændeovn i hjørnet. Køkkenet er fra Tvis køkkener og indsat i ca. 2008, og er lyst med egetræskanter og en kombineret egetræs- og granitbordplade. På gulvet er der pæne, lyse klinker med gulvvarme. Her i stueplan finder man også et godt badeværelse med gulvvarme, håndklædetørrer, bruseniche med glaslåger og håndvask. Badeværelset er placeret lige ved siden af et stort værelse/soveværelse med faste skabe, så man kan lave en separat forældreafdeling her i stueplan. Derudover er der også en dejlig praktisk bryggers med lyst inventar, vask og god skabsplads - forventeligt istandsat ca. 2008. Entreen er med de samme lyse klinker som alrummet - også her er der gulvvarme.

På 1. salen er er der samlet fire gode værelser, og et godt badeværelse med både kar og bruseniche. Heroppe finder man også en helt fantastisk stue med et fantastisk lysindfald og udgang til svalegangen. Her er der også højt til loftet og kig til hanebånd, og hvad enten man har brug for en ekstra stue, et fælles aktivitetrum eller noget helt tredje, så er muligheden lige her. På 1. salen er der udover den store stue også et god multirum, hvorfra adgangen til værelserne skabes.

Så hvis du er på jagt efter nogle rigtig gode kvm. i Lind - og gerne vil være tæt på både børnehave, skole og hal, så er det huset her på Nørretoften 31, du skal have fat i. Ring til os allerede i dag - vi er klar til at fremvise ejendommen.