Langelundvej 3, 7430 Ikast

Grønne marker så langt øjet rækker og den smukkeste natur. Klinger disse ord i dit øre, så er denne smukke ejendom virkelig et besøg værd.

Denne ejendom er helt unik. Istandsat og alt er passet og plejet. Ejendommen er tæt beliggende på Ikast og skolebussen holder lige udenfor, klar til at køre børnene til skole. Stuehuset er opført i 1986 og rummer et boligareal på 217 kvm. fordelt på 2 plan. Stuehuset er ligeledes delvist moderniseret i 2019 med de smukkeste og gennemtænkte detaljer. Fra køkkenvinduet er der udsigt til alt det grønne. Udbygningerne står klar til brug, om det er opbygning af et multirum, gildesal eller til dyrehold, mulighederne er store. Dejlig stor carport med direkte indgang til huset. Stuehuset er opført i brune sten med betontag. Ejendommen har byvand og opvarmning er med pillefyr fra 2007. Hele stueplan opvarmes med gulvvarme.

INDRETNING: Der er 2 indgange til boligdelen på denne ejendom. En af dem er indgang til et dejligt stort bryggers med inventar fra HTH, med bord og vask, faste skabe samt flotte store klinker. Dernæst møder man hjerterummet i denne villa. Det smukkeste køkken/alrum fra Designa med hvide fronter, spot, ovenlys og med loft til kip og åbning til repos til 1. sal. Et helt unikt rum at træde ind i, som virkelig giver den største WOW effekt. Køkken/alrum og stue er sammenhængende, og har de smukkeste lysindfald fra alle vinkler. Pænt badeværelse med håndvaskearrangement med lys støbt terrassovask, bruseniche, hvide klinker og gulvvarme. Dejligt værelse med lyst gulv. Entre med grå klinker og trappe til 1. sal. 1. SAL: Stor repos med flot lyst gulv og med udsigt til køkken. 2 gode børneværelser. Depotrum. Flot badeværelse med håndvaskearrangement og bruseniche. Stort soveværelse med skydeskabsarrangement.

Er du til natur og grønne omgivelser, flotte udbygninger med masser af muligheder og et stuehus, som virkelig er unikt og lækkert, så er denne smukke ejendom et besøg værd.