Strandkrogen 18, 7451 Sunds

Mulighed for byggegrund, tæt ved Sunds sø

Ønsker du at bygge dit drømmehus tæt ved Sunds Sø eller at renovere et ældre sommerhus til din helt egen perle, så er muligheden her.

Sommerhuset er beliggende på en helt fantastisk stor helårsgrund i byzone, tæt på byen og stadig med kik til Søen. Grunden rummer et areal på 987 kvm., hvilket gør mulighederne store. Muligheden kunne evt. være, at bygge en lækker villa med udnyttet tagetage, med søkig til Sunds Sø. I baghaven på denne fantastiske grund, løber bækken Kvalsholm.

Sommerhuset har via grundejerforeningen en fællesgrund, hvilket gør det muligt, at sejle en tur i enten robåd eller kajak, alt imens man nyder den skønne natur ved Sunds Sø.

Søen og dens natur er smuk uanset årstiden. En gå eller løbetur rundt om søen på de ca. 5,5 km. er helt unik, og man vil snart glemme hverdagens stress og jag.

Sommerhuset er opført med eternittag samt elvarme. I haven er et stort redskabsrum/værksted.

INDRETNING: Det første man møder er entreen, som fører èn videre ind i køkkenet i åben forbindelse med alrum og stue med plankegulv samt brændeovn. Værelse. Toilet med håndvask samt bruser. Soveværelse med 3 faste skabe.

En unik grund, hvis man ønsker at bo midt i naturen tæt ved Sunds Sø.