Svaneparken 271, 7430 Ikast

I det attraktive og børnevenlige kvarter i Svaneparken, ligger denne smukke funkisvilla. Villaen er opført i 2015 i lyse sten og rummer et veludnyttet boligareal på 138 kvm. samt carport med redskabsrum. Flotte træ-/aluvinduer. Lækker overdækket terrasse i en skøn lukket sydvendt have. Villaen opvarmes med fjernvarme, som gulvvarme i hele villaen.

INDRETNING: Det første man møder, når man træder ind i denne fantastiske villa, er en smuk entré med ovenlysvindue og med en flot lys klinke. Dernæst træder man ind i hjerterummet. Et gennemført lækkert køkken/alrum i åben forbindelse med en dejlig lys stue med lyse gulve samt gode lysindfald fra alle vinkler. Det unikke køkken er fra Svane, som er installeret i 2023, og præsenterer de smukkeste gennemtænkte detaljer med bl.a. indbygget kaffestation med sorte låger, hylder og en flot Ø med egetræslåger. Fra både køkken og stue er der udgang til den overdækkede terrasse. Dejligt soveværelse med direkte adgang til flot badeværelse med håndvaskearrangement med integreret vask, bruseniche samt lyse klinker. 2 gode værelser med lyse gulve og begge med udgang til haven. Flot badeværelse med håndvaskearrangement med integreret vask, bruseniche og lyse klinker. Pænt lyst bryggers med bord og vask, skydeskabsarrangement og med lyse klinker.

Denne villa præsenterer sig virkelig fra det smukkeste. Man fornemmer straks, når man træder ind i denne villa, at her har man bare lyst til at være.

Kvalitet, detaljer, hygge og velvære.... dette er 4 gode ord for denne fantastiske villa.