Falkevej 11, 7400 Herning

Dejlig stor villa med lukket, sydvestvendt have.

I denne skønne og istandsatte villa får du hele 230 fantastiske kvm. at boltre dig på. Her er der plads til den store familie, hjemmekontor, hobbyrum eller hvad behovet nu måtte være. Der er plads, lys og luft til alle og så er villaen gennemført og funktionel i både indretning og planløsning. Villaen er beliggende i den vestlige del af Herning i et dejligt, roligt kvarter og er løbende vedligeholdt med bl.a nye vinduer skiftet løbende fra 2014 og frem, sort tegltag og fire flotte kviste. Der er kobber inddækninger og tagrender på facaden mod vejen. Derudover er der lagt ekstra isolering og skiftet gulve flere steder. Villaens dejlige have er helt lukket, ugenert og solrig fra syd og vest. Her er der masser af plads til leg og boldspil i mange timer. Til villaen hører endvidere gode garager og et stort værksted/vaskerum.

INDRETNING: Villaens hjerte og familiens favoritrum er uden tvivl det dejlige store alrum/spisestue, hvor der er plads til, at hele familien kan samles om skønne måltider i godt selskab, sjove spil eller kreative sysler - her er der plads til det hele. Alrummet og spisestuen ligger lige ved siden af det flotte lyse køkken med rigtig god skabs- og bordplads. Her er der plads til, at selv de mindste kan hjælpe til med madlavning eller julebag. Den hyggelige opholdsstue med et fantastisk kig direkte ud i haven indbyder til hygge foran den indbyggede brændeovnsindsats med en god bog i hænderne eller godt musik i ørene. Herfra er der udgang til den dejlige og særdeles anvendelige havestue. I stueplan finder vi også en elegante hall med trappe til 1.sal og nogle meget anvendelige kvm. til evt. kontor/ekstra opbevaring eller måske motionsrum, som det anvendes til i dag. Et pænt gæstetoilet med flot håndvaskearrangement og gulvvarme samt et praktisk og anvendeligt bryggers med udgang til den ene garage.

1. SAL: På villaens 1. sal finder man endnu flere af de gode kvm. Her er der fire store værelser - alle med hver sin store kvist , der giver en enestående rumfornemmelse, lys og højt til loftet. På alle værelser er der også faste skabe og i det ene værelse er der endvidere opsat aircondition. En dejlig stor repos og et flot badeværelse med håndvaskearrangement og bruseniche finder man også her på 1. sal.

Søger du plads til familien i en indflytningsklar villa med en dejligt sydvestvendt have, så book en fremvisning på Falkevej 11 allerede i dag.