Markskellet 15, Kølkær, 7400 Herning

Villa med 5 værelser og den skønneste udsigt til åben marker og skov.

Udsigt til åben marker, skoven i baggrunden og et par rådyr på spring - det er der mulighed for at opleve fra terrassen på denne skønne villa, som er beliggende for enden af en lukket stikvej i et roligt kvarter. 1979 er året, hvor villaen er opført og den er løbende istandsat - senest i 2014 med et nyt køkken og i 2020, hvor der er lavet nyt flot badeværelse. De indvendige døre er fra Sweedoor og er skiftet i 2014. Derudover er der mange gennemtænkte løsninger og gode detaljer overalt - bl.a. centralstøvsuger med udtag på begge etager og flotte lamelplankegulve i børstet eg.

INDRETNING: Det flotteste køkken fra Ikea med hvide låger og egetræsbordplade. Indretningen er optimal og der er både rigtig god bordplads at udfolde sig på samtidig med, at der også er tænkt funktionelle opbevaringsløsninger ind overalt. Fra køkkenet er er der åbent til alrum med troldtekt lofter, plads til et stort spisebord og naturligvis, det flotteste kig ud over de åben marker. I forbindelse med alrum og køkken er der også åbent til opholdsstuen, hvor der er god plads og udgang til terrassen. Centralt i rummet, midt mellem køkken, alrum og stue er brændeovnen til placeret, så man får glæde af den i alle tre rum. Brændeovnen er til piller og kan indstilles og styres elektronisk. Flot nyt badeværelse fra 2020 med gulvarme, stor bruseniche med glasvæg, lyst håndvaskearrangement fra Designa, spots i loftet og flotte, store beton-grå fliser på gulvet. To gode værelser - begge med lamelplank i eg på gulvet og skydeskabsarrangement i det ene værelse samt ét fast skab i det andet værelse. Pænt lyst bryggers med nyere lyse fliser på gulvet, skabe fra Ikea, vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler bag skydelåger.

1. SAL: Et fantastisk soveværelse, hvor det er muligt at lave et rigtig godt walk-in closet. Der er lamelplank på gulvet og en flot, rå murstensvæg på værelsets bagvæg. Fra soveværelset er der indgang til et lille depotrum. To rigtig gode værelser. Badeværelse med gulvvarme og mulighed for brus.

Udover det fantastiske kig til de åben marker er villaen også omkranset af en dejlig lukket have samt en hyggelig gårdhave og terrassen ud til markerne. Derudover er der en garage, som i dag bliver brugt til opbevaring.