Klokkekildevej 19, Gjellerup, 7400 Herning

Hyggeligt, charmerende og gennem istandsat byhus, opført i 1900, beliggende midt i Gjellerup med dagligvarebutik samt daginstitution og busstoppested helt tæt på. Boligen har sort betontag fra 2007, vinduerne er udskiftet i hhv. 2006 og 2021, og huset har vandskuret ydermur. Skalmuret sidst i 70'erne/start 80'erne. Der er gulvvarme overalt i stueplan. Boligen opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING:
Indgang til rummeligt bryggers med praktisk epoxystengulv, faste skabe med lyse fronter, bord med vask samt vaskesøjle. Til højre for dette er i åbent plan et rum, hvor der til højre er flere faste skabe og bordplade og overfor dette, adskilt af en foldedør, et disponibelt rum, der blandt andet kan fungere som viktualierum.
Fra den bagerste del af bryggerset er der udgang til en dejlig, overdækket terrasse samt stor, indhegnet gårdhave med højbede. I forlængelse af terrassen befinder der sig et brændeskur, som tilgås fra gårdhaven.

Stueplan indeholder endvidere følgende rum: Et flot og stilrent badeværelse med nye elementer fra 2020 - et rummeligt håndvaskearrangement med spejllåger og store skuffer -samt en stor bruseniche. Der er grå klinker på gulvet. Funktionelt indrettet køkken indeholdende pæne HTH elementer med lyse låger og indgang til hyggelig vinkelstue med lyst gulv og synlige loftbjælker. Fra stuen er der desuden indgang til et pænt, regulært værelse/soveværelse, der ligeledes har synlige loftbjælker.
I gangen mellem køkken og badeværelse forefindes trappe til 1. sal, som indeholder et stort, åbent værelse/kontor samt et rummeligt soveværelse med mekanisk, let regulerbar ventilation.

Et unikt, velholdt byhus med sjæl og stemning, der skal ses og opleves.