Okkelsvej 20, Kollund, 7400 Herning

Marker, sø, hestebokse og istandsat stuehus – Er det drømmen, så se lige her....

Her på Okkelsvej 20 lige udenfor Kollund bliver alle drømmene indfriet og lidt til. Ejendommen er beliggende på et regulært jordstykke, hvor jordtilliggende er placeret lige rundt om ejendommen og det gør dermed anvendelsesmulighederne på ejendommen mange og varierede. Markerne er hegnet i ca. 2016 med kulfibertråd. Stuehuset er fuldmuret, løbende blevet istandsat og lige til at flytte ind i. Indretningen er optimal og de knap 200 kvm bolig er rigtig godt indrettet. I udbygningerne i dag er der bl.a. 3 hestebokse, et godt værksted, dobbelt carport og et særdeles anvendeligt disponibelt rum med klinkegulv og adgang til bad og toilet. Derudover anvendes en del af den gamle stald i dag til opbevaring. Ejendommen opvarmes med luft til vand pumpe fra 2014.
~
Stuehuset er udvendigt pudset og senest malet i 2019. Derudover er der på taget lagt sorte tagsten, der er isat mahognivinduer og lavet nyt køkken og badeværelser - den gennemgående renovering er lavet i ca. 2006. Der gulvvarme overalt i stueplan.
Indretning stueplan: Dejlig stort køkken/alrum med lyse klinker på gulvet og et hyggeligt landkøkken med træbordplade. Fra alrummet er der åbent til en dejlig vinkelstue med pille-brændeovn med timer. To rigtig gode værelser. Badeværelse pæne lyse klinker, bruseniche, spots i loftet og håndvaskearrangement. Stort bryggers med god skabs- og bordplads med vask samt mulighed for at få vaskemaskine og tørretumbler op i arbejdshøjde. Fra bryggers er der trappe til 1. sal.
Indretning 1.sal: Det dejligste store alrum/stue med lyst gulv, brændeovn og den skønneste udsigt gennem de flotte sprossede vinduer. Stort soveværelse med vinduesparti i hele gavlen og mulighed for at lave et lille walk-in closet. Et godt værelse samt et stort badeværelse med spabad, pænt håndvaskearrangement og håndklædetørrer.
~
Mellem udbygninger og bolig er der en dejlig og helt lukket gårdhave, hvor kaffen kan nydes til fuglens fløjt. For enden af Okkelsvej holder skolebussen og kører til Lind, hvor der også er institutioner, indkøbsmulighed og et aktivt foreningsliv.
~
Alt i alt en rigtig skøn ejendom, som er lige til at flytte ind i.