Vesterdamsvænget 26, Lind, 7400 Herning

Moderne og velindrettet villa på en nem og overskuelig grund

Nu har du chancen for at få fat i en af de attraktive villaer på Vesterdamsvænget i Lind. Her har man bl.a. mulighed for at deltage i et aktivt foreningsliv, dyrke sport i hallen eller køre mountain bike på den nyetablerede bane. Villaen er beliggende på en lukket stikvej med stisystem til både legeplads og grønne områder og derudover så ligger Højgårdskolen ganske få hundrede meter herfra. Kvalitetsvillaen er præget af gennemtænkte detaljer og funktionelle løsninger. Indvendigt er der gulvvarme og troldtektlofter, som sikre den gode akustik. Vinduerne er træ/alu og udhæng er lavet af troldtekt med indbyggede spots både ved indgang og på terrasse.

INDRETNING: Helt fantastisk køkken/alrum med ca. 4 meter til loftet. Inventaret er fra Svane Køkken med bl.a. indbygget vinkøleskab, hvide fronter og et flot to-skuffe udtryk med indvendige skuffer, så man udnytter pladsen optimalt. Køkkenet har lyse gulvklinker og er åbent til spisepladsen, hvor man gennem den store dobbeltdør har direkte adgang til en lukket vestvendt terrasse. I forlængelse af spisestuen finder man opholdsstuen i vinkel med store lyse vinduespartier og mange indretningsmuligheder. Soveværelse med skydeskabsarrangement og direkte indgang til det private badeværelse med stor bruseniche og hvidt håndvaskearrangement. Tre gode værelser, hvoraf de to er beliggende på hver side af gæstebadeværelset. Dejlig lys entre med lyse gulvklinker, skydelåger foran teknikskabet og indgang til et afskærmet bryggers med god plads til bl.a. vaskemaskine, tørretumbler og skabsfryser.

Til villaen hører endvidere en carport - lukket på den ene side - med tilhørende isoleret redskabsrum - også her er der troldtektlofter. Beklædningen på skur og carport er vedligeholdelsesfri EV-planker.

En skøn villa, som absolut er et besøg værd.