Kærvænget 17, 7480 Vildbjerg

Stor grund på 2.466 kvm, nybygget garage og værksted på 84 kvm og en fantastisk villa lige til at flytte ind i.

På den dejligste grund på næsten 2.500 kvm. finder du denne fantastisk villa, som er lige til at flytte ind i. Villaen er beliggende for enden af en lukket stikvej og med de store grunde i området opnår man den helt unikke fornemmelse af at være helt ugenert og samtidig have alle byens faciliteter og tilbud inden for rækkevidde.

I 2020 opførte nuværende ejer en stor garage på grunden - og der er ikke bare tale om en almindelig garage… Alt er gennemtænkt og intet er overladt til tilfældigheder. Det funklende røde epoxy-gulv, de rå vægge og troldtekt-lofterne er den perfekte ramme for f.eks. en bil- eller cykelentusiast, der ikke går på kompromis. Garagen er opvarmet med varmepumpe og den store Nassau-port, gør det nemt at komme ind og ud med bilerne. I garagen er der også etableret et rigtig godt værksted med god bordplads, køleskab og mange funktionelle skabe.

Villaen opvarmes med fjernvarme - gulvvarme overalt - og er lige blevet malet i 2021. Foran villaen er der blevet lagt granit-grus i indkørslen og haven er hegnet til hund. Derudover er der boligventilationsanlæg fra Vølund, centralstøvsuger, omfattende alarmsystem og IHC-styret el i hele villaen.

INDRETNING:
Allerede ved villaens fordør bliver man budt velkommen på en smuk - østvendt - nyanlagt træterrasse, hvor morgenkaffen kan nydes i solens første stråler. De flotte glaspartier i entreen trækker på fineste vis lyset med indenfor og man føler sig velkommen fra første færd.
Hjertet i huset er uden tvivl det dejlig store køkken/alrum med nye sorte troldtekt-lofter og et flot hvidt køkken fra HTH med nye kvalitets hårde hvidevarer fra bl.a. Siemens og Bosch- samt granitbordplade ved kogesektionen.
På gulvet er der store, flotte 60 x 60 cm. klinker og i alrummet er der et fantastisk lysindfald og en dobbeltdør direkte ud til den overdækkede terrasse og haven. Fra alrummet er der åbent til stuen, hvor der er lækkert, lyst gulv og hvide gipslofter. Her kan man hygge sig med en god bog eller en film, mens man samtidig har det dejligste kig til den store og helt lukkede have.
Villa råder ydermere over et stort soveværelse med direkte adgang til fantastisk walk-in rum til den ene side, mens man til den anden side finder et lækkert, privat badeværelse med bruseniche, med glaslåger der kan vippes ind, flot inventar fra HTH med bl.a.lyst håndvaskearrangement og faste skabe i samme stil. Gulvet er også her store, flotte, mørke 60 x 60 cm. klinker, der på fornemmeste vis binder rummene sammen. I det store badeværelse er der forberedt til badekar.
Huset er foruden indrettet med 4 rigtig gode værelser - alle med flot lyst gulv. I tilknytning hertil er der et stort gæstebadeværelse med bruseniche og glaslåger, der kan vippes, samt et flot håndvaske- og skabsarrangement. Villaen rummer også et stort viktualierum, som er placeret lige bag køkkenet. Her er der rigtig meget skabsplads og mulighed for at have ekstra fryser, vinkøleskab eller lign. placeret. Derudover er der også et rigtig godt bryggers med klinkegulv, indbyggede skabe, vask, bord og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Et praktisk rum, og en ideel indgang i daglige.

Til villaen hører endvidere en carport, hvor der også er plads til bil, cykler eller lign, samt et udhus i haven, bygget i samme stil som huset.

På Kærvænget 17 finder man således virkelig en villa helt ud over det sædvanlige. Alt er gennemført med detaljen for øje og der er ikke gået på kompromis nogle steder. Grunden er fantastisk - og hvem har ikke altid drømt om et hus og en garage af den her kaliber?