Koustrup Mark 87, Lind, 7400 Herning

Dejlig enderækkevilla med bl.a. 4 værelser og 2 badeværelser

Fantastisk rækkevilla beliggende på attraktive Koustrup Mark i Lind. Villaen ligger som den yderste og man har derfor ekstra grund med adgang fra forhave til baghave og rig mulighed for ekstra parkering til f.eks. en trailer. Rækkevillaen er opført i 2018 og fremstår som ny. Indretningen er særdeles funktionel med gennemførte detaljer, som bl.a. ovenlys køkken, bryggers og badeværelse, fantastisk loftshøjde, akustiklofter og ingen spildplads i boligen. Der er gulvvarme overalt og genvex anlæg i boligen.

INDRETNING:
Husets hjerte er uden tvivl det store og centrale køkken/alrum, hvor der er god plads til at samle familie og venner. Inventaret er fra Svane med hvide fronter på skuffer og hvid stenbordplade. Derudover er der indbygget quooker i hanen. Et flot ovenlys sikre sammen med stuens flotte vinduesparti et fantastisk lysindfald i det store rum. Fra stuen er der udgang til en dejlig flisebelagt terrasse mod syd og hyggelig have. Soveværelse med fire faste skabe, hvor man har udnyttet pladsen helt til loft. Fra soveværelset er der direkte indgang til det private badeværelse med bruseniche med glasvæg, mørke klinker på gulvet og flot håndvaskearrangement fra Svane Køkken. Tre gode værelse alle med flot lyst gulv og to faste skabe på hvert værelse. Lækkert gæstebadeværelse med bruseniche med glasvæg. Entre med flotte mørke klinker på gulvet og garderobeplads. Rigtig godt bryggers med god plads til opbevaring samt vaskemaskine, tørretumbler og skabsfryser.

Til rækkevillaen hører endvidere en carport med indbyggede spots og et godt redskabsrum i vedligeholdelsesfrit materiale.

Et rigtig dejligt enderækkehus med skøn have og grund - og så er huset lige til at flytte ind i.