Bryggergade 1, 3. 1., 7400 Herning

Fantastisk penthouse lejlighed med byens smukkeste udsigt og yderst attraktiv beliggenhed, lige i hjertet af Herning.
Nu får man denne enestående chance for at blive ejer af lækker stor penthouse lejlighed med stor sydvendt tagterrasse, med plads til hele familien og hvor både morgen, middag og aftensolen kan nydes. Udsigen fra denne tagterrasse er helt formidabel, uanset om det er forår, efterår, sommer eller vinter. Der er udgang til den store træterrasse fra alle rum. Flotte lyse trægulve i lejligheden. Der er elevator i ejendommen samt dørtelefon. Egen parkeringsplads. 2 minutters gang til indkøb, gågade og det dejlige cafeliv. Sæt dig tilbage og nyd blot livet. Lejligheden opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING: Som det første træder man ind i dejlig entre med garderobe og i åben forbindelse med lækkert stort køkken/alrum med flot massiv betonbordplade og med 2 siddepladser for enden af øén. Fra dette køkken har man udsigt og lys fra alle retninger. Køkken, spisestue og stue hænger godt og harmonisk sammen og giver virkelig hjerterummet i hele lejligheden - et sted man bare har lyst til at være. Dejligt soveværelse med skydeskabsarrangement. Værelse med faste skabe. Lækkert badeværelse med støbt vask i håndvaskearrangement, bruseniche, lyse klinker og gulvvarme. Bryggers med bord, vask og faste skabe samt vaskesøjle.

Denne lejlighed giver en enkeltstående chance for, at bo lige midt i Herning by, over alle byens tage og med en tagterrasse, hvor der er plads til hele familien og med mulighed for, at lave sin egen smukke gårdhave.