Blomstertoften 35, 7400 Herning

Ønsker du en flot rummelig villa, som er opført i kvalitetsmaterialer, dejlig stor lukket have, lækker syd/vestvendt terrasse incl. overdækket areal og endvidere beliggende på stille villavej - så kig her.
Villaen er opført i 1972 i hvide kalksandsten og med sort betontag (Ca. 12 år gammelt). Flotte trægulve i det meste af villaen. Endvidere er hele villaen løbende istandsat og yderst vedligeholdt overalt. Opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING: Entre med marmorgulv samt gulvvarme. Fra entre er der separat gæsteafdeling med et værelse med 2 faste skabe samt gæstebadeværelse med bruser. Stor lys hall med marmorgulv og garderobe. Herefter træder man ind i dejlig stor stue, som er delt med pejs i midten og med gode lysindfald. Endvidere åbent til lækkert stort køkken/alrum a la spisestue med udgang til overdækket terrasse samt dejlig lukket have. Køkkenet er med lyst flot gulv med gulvvarme. Mindre kontor. Flot badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche, kar og gulvvarme. Herfra er der direkte adgang til soveværelse med 5 faste skabe og udgang til terrasse. Bibliotek/mindre stue med udsigt til haven. Værelse med 2 faste skabe. Bryggers med bord og vask, grå klinker, gulvvarme - herfra er der udgang til tørreplads.

Søger man en villa med god plads og som er udført i de bedste materialer, så er denne bestemt et besøg værd.