Øerkrogvejen 2 618., 8400 Ebeltoft

Ønsker du et sommerhus, som emmer af sol og sommer og hygge for hele familien, så kig her!

Når man køre ind på området i Øer Maritime Ferieby fornemmer man straks, at her er virkelig oplevelser for hele familien. Her er adgang til svømmehal med både spa og sauna. Sportshal med badmintonbane, stort legeland for hele familien. Hoppeborg. Tennisbane. Minigolf. Mulighed for at leje kajak og kano. Ca. 1 km. til stranden, hvor der både er mulighed for at fiske og bade. Mulighederne er store... kun fantasien sætter grænser.

Selve lejligheden byder på 63 kvm. veludnyttede boligkvadratmeter. Som det første træder man ind i dejlig entre med garderobe. Dernæst pænt badeværelse med håndvaskearrangement samt bruseniche. Dejlig lyst køkken/alrum i åben forbindelse til stuen, hvorfra der er udgang til lækker stor terrasse med udsigt til Åløb. Kva tagets hældning er der sol hele dagen og til sidst på dagen - en dejlig stor træterrasse. 1. SAL.: Repos som er åben til køkken/alrum (mulighed for at lave lille kontor. Soveværelse med faste skabe. Værelse med 3 sovepladser samt fast skab og skrivebord.

Lejligheden indbringer pt. en lejeindtægt på ca. kr. 60.000,- årligt. Samarbejdet med udlejningsfirmaet Landahl kan fortsætte, men kan også købes uden lejmål.

Lejligheden fremtræder lys og stilren, og kan benyttes fra dag et.