Villavej 23, Hammerum, 7400 Herning

Nu har vi fornøjelsen af at udbyde denne imponerende og smukke rummelige villa med betagende finesser og masser af plads. Den stilrene villa fra 1961 breder sig over 303 kvm, dertil kommer en stor dobbeltgarage på 40 kvm. med 2 elporte. Herligheden placerer sig på en 1.358 kvm grund på stille villavej, ikke langt fra Hammerum midtby, tæt på både indkøb og skoler. Villaen er løbende gennemgribende renoveret, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Villaen er oprindeligt opført i flotte gule sten, har de originale teaktræsvinduer med isatte nye lavenergiruder og nyt naturskifer/zink tag fra 2012. Gulvvarme i store dele af huset. Centralstøvsuger. Et smukt klassisk indgangsparti, som giver et godt førstegangsindtryk af, hvad villaen har at byde på. Villaen opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING: Som det første træder man ind i den smukkeste hall, hvor trappen til 1. sal er placeret i midten, flotte sorte granit klinker, spots i loftet, dobbeltudgang til overdækket terrasse. Fra hall er der åben til lækkert køkken/alrum med lyse låger, sorte granit klinker, nye hårde hvidevarer, udgang til haven og fransk dør ind til dejlig stor stue. Den store stue byder på flotte lyse gulve, ny pejseindsats samt isat ny isokern i 2020, stort vinduesparti mod haven og dobbelt udgang til dejlig overdækkede terrasse, der forlænger enhver sommeraften. Flot gæstetoilet med sorte granit klinker. Børneværelse med lyst trægulv og 3 faste skabe. Lækkert badeværelse fra 2018 med håndvaskearrangement i Corianstøbt vask, Vola armaturer, bruseniche med indbygget shampoohylde, flot travertin og gulvvarme. Soveværelse med lyst trægulv, 6 faste skabe og udgang til dejlig lukket have, walk-in/mindre værelse med skydelåger og gulvvarme. Bryggers med flotte klinker, vaskesøjle og garderobe skjul bag skydelåger.
1. SAL: Stort repos/multirum/hyggestue med brændeovn. 4 store værelser, hvoraf 3 har faste skabe og 1 værelse med skydeskabe samt udgang til altan, som giver udsigt mod haven. Lækkert badeværelse fra 2020 med dobbelt Corianstøbt håndvaskearrangement, Vola armaturer, Duravit badekar, bruseniche, indbygget shampoohylder, flot travertin, gulvvarme og nyrenoveret sauna.
Haven har flere skønne terrasser, den er anlagt så den er nem at holde og arealet indbyder samtidig til leg/boldspil.
Bemærk også at villaen er velisoleret og har lavt varmeforbrug samt en flot tilstandsrapport med meget få anmærkninger. Denne villa er virkelig et besøg værd.