Møllegaardsvej 32, 6933 Kibæk

Charmerende villa i naturskønne omgivelser.

Charmerende villa i Kibæk udbydes nu til salg. Kaffen kan nydes på den overdækkede terrasse, hvor den skønne lukkede have ligeså kan nydes. Villaen har gennemgået en renovering de senere år med bl.a. nyere køkken i 2019 og nyere badeværelse i 2020. Derudover er villaen blevet hulmursisoleret og der er kommet ny 300 mm isolering på loftet samt ny gangbro i 2020.

INDRETNING: Først træder man ind i den nydelige entre. Herfra kan man så fortsætte ind i en dejlig stue, hvor der både er plads til spisestue og opholdsstue. I stuen er der udgang til den skønne overdækkede terrasse og lukkede have. Nyere Ikea køkken fra 2019 med grå låger, træbordplade og flot mønstret tapet på væggene, samt gulvvarme. Fra gangen er der få trin op til det flotte badeværelse med håndvaskearrangement med to vaske fra Ikea og bruseniche, samt gulvvarme. Derefter kan man fortsætte ind i det pæne soveværelse med indbyggede skabsplads. 2 værelser.
KÆLDEREN: Her er der et godt disponibelt rum med gode anvendelsesmuligheder. Vaskerum med klinker og skabsplads. Mindre disponibelt rum/teknikrum.

Til villaen hører endvidere carport og 2 skure. Foran huset er der flisebelægning med plads til parkering.