Nordlysvej 3, 7451 Sunds

En unik perle ved Sunds Sø

En unik perle ved Sunds Sø udbydes nu til salg.

Ønsker du et sted med fred og ro, hvor fuglene synger, og hvor man kan nyde hele den storslående natur ved Sunds Sø, så er muligheden her.

Charmerende sommerhus, opbygget som en "lille" oase, tæt ved Sunds Sø. Huset er et træsommerhus med eternittag fra 2021 og har mange skønne "kroge" og hyggelige hjørner samt skønt udekøkken. Huset er med omtanke ombygget i 2012, intet er overladt til tilfældighederne. Huset ligger ikke mange meter fra Sunds Sø. Dejligt isoleret værksted. Isoleret gæstehus. Opvarmes med luft til luft og pillebrændeovn (Ca. 5 år gammel). Adgang til tennisbane samt petanquebane. Endvidere er der mulighed for en sejltur med kajak på Sunds Sø. Ønsker man lidt motion, vil der være rig mulighed for en gå eller løbetur rundt om søen.

INDRETNING: Når man træder ind på denne grund, oplever man straks en hygge, velvære og ren afslapning. Huset er det mest charmerende man længe har set og som det første møder man et fantastisk hyggeligt køkken/alrum i åben forbindelse med dejlig lys stue med pillebrændeovn og flotte plankegulve. Herfra er der direkte udgang til dejlig overdækket terrasse, som kan lukkes helt. Flot badeværelse med støbt betonvask, bruseniche, sorte klinker og gulvvarme. 2 værelser med hvert 4 faste skabe og flotte gulve - heraf kan det ene værelse deles i 2 værelser. Soveværelse med skydeskabsarrangement. Bryggers med vaske og klinker samt 2 faste skabe.

Et yderst charmerende sommerhus som virkelig skal opleves.