Sønder Lindbjerg 90, Gjellerup, 7400 Herning

Dejlig lys og velindrettet andelsbolig beliggende i det attraktive Gjellerup er nu kommet til salg. Andelsboligen er en del af en særdeles velfungerende andelsboligforening, med bl.a. en lav boligydelse og veletablerede fællesarealer. Andelsboligen er løbende istandsat og velvedligeholdt med bl.a. træ-/alu vinduer og døre fra 2013. Derudover er der to skønne terrasser til boligen - en på hver side af boligen. Senest er det i foreningen blevet besluttet, at der skal etableres robotplæneklipper på fællesarealer, flisegange skal rettes og der skal etableres et bålsted. Så det bliver nogle attraktive og anvendelige arealer.

INDRETNING:
Indbydende entre med klinkegulv med gulvvarme og trappe til 1. sal. Under trappen er pladsen godt udnyttet til opbevaring. Dejligt, lyst køkken med hvide låger og træbordplade samt trægulv med gulvvarme. Fra køkkenet er der åbent til alrum og hyggelig stue med en rigtig god spiseplads, hvor der er plads til at samle familie og venner. Fra stuen er der udgang til den dejligste terrasse med adgang direkte til de grønne fællesarealer. Bryggers med inventar fra Tvis, vask, god skabsplads og klinkegulv med gulvvarme.

1. SAL: Veludnyttet badeværelse med hvide klinker med gulvvarme og bruseniche. Soveværelse med to faste skabe og plads til en lille kontorplads. To gode værelser med højt til loftet og et rigtig godt lysindfald.

Til andelsboligen hører også et skur til cykler mv., og så er det muligt at parkere på arealerne foran boligen.

Hvis du gerne vil bo godt og ikke mindst billigt, så er denne andelsbolig lige noget for dig.