Indertoften 56, Lind, 7400 Herning

Istandsat villa og dobbelt garage med have lige op til grønt område

For enden af en lukket stikvej og med have grænsende lige op til det grønne område finder man denne dejlige villa i attraktive Lind. Villaen har i 2008 gennemgået en stor istandsættelse, hvor der bl.a. er lavet en fantastisk vestvendt altan med den flotteste udsigt over skov og by. Derudover er der sat nye træ/alu vinduer i, lavet fritlagte tagrender og lagt nyt tag på garage og havestue. Indvendigt er der ved samme lejlighed lavet nyt køkken, bryggers og toilet i stueplan og badeværelse på 1. sal, samt opsat nye lofter. Derudover er der til villaen en dejlig stor havestue med ovenlys og en dobbelt garage med 2 elporte og indlagt vand.

INDRETNING: Dejlig lyst køkken fra Aubo med mørke klinker på gulvet med gulvvarme. Der er en god spiseplads, hvor man nemt kan sidde seks personer om bordet og samtidig rigtig god skabs- og bordplads. Flot gæstetoilet med gulvvarme. Stort spisestue/alrum med travetingulv med gulvvarme, stor skydedør til havestuen samt hyggelig brændeovnsindsats i pejsen. Fra spisestuen er der udgang til en fantastisk havestue med smukt travetingulv og ikke mindre end 4 skydedøre til haven, så have og havestue næsten smelter sammen. Stor stue med nyere (ca. 2 år) lyst gulv og rigtig god plads til ophold og hygge. Et stort værelse med indgang til et mindre værelse/kontor/walk-in closet. Pæn entre samt et godt og istandsat bryggers med skydedør ind til et mindre rum, der er ideelt til overtøj, fodtøj, skoletasker mv.

1. SAL: Repos/hyggestue med udgang til den skønneste vestvendte altan. Flot badeværelse med bruseniche, gulvvarme og håndklædetørrer. Fire gode værelser - de tre af værelserne har alle faste skabe.

Her er en villa, som med den store istandsættelse i 2008 og den løbende vedligeholdelse er lige til at flytte ind i. Beliggenheden er ideel og skole, hal og indkøb kan nås på ganske få minutter.