Brogårdvej 13, Tjørring, 7400 Herning

Skøn, istandsat villa med bl.a veldisponeret kælder, nyere køkken, bad - og en dejlig have.

Her er villaen, der gør det nemt at være småbørnsfamilie, men hvor der også nemt kan etableres en teenageafdeling. En villa, hvor det naturlige samlingspunkt og husets hjerte er den fantastiske udestue, placeret i forbindelse med både stue og køkken. Her er de perfekte rammer til en hyggelig familiefest eller en aften med vennerne, hvor rosén kan nydes under vinrankerne med et skønt kig til haven. De 201 kvm bolig samt 64 kvm særdeles anvendelig kælder, er oprindeligt opført i 1967 og løbende renoveret. Bl.a. kan nævnes Rationel vinduer i stueplan fra 2003, modernisering af badeværelser og køkken, nye gavle fra 2018 i vedligelholdelsesfri EV-plank, spots i udhæng samt Danfoss-link på radiatorer

INDRETNING: Dejlig lyst køkken fra 2012 med inventar fra Ikea, træbordplade og sorte gulvklinker med gulvvarme - I loftet er der opsat spots. Flot badeværelse, som er renoveret i 2019 med betongulv med gulvvarme, bruseniche med glaslåger, faste skabe og håndvaskearrangement. Også gæstetoilettet er istandsat i samme stil. Den skønneste spisestue med oprindeligt parketgulv, adgang til både køkken og udestue. Her i spisestuen er der også plads til ophold med sofa og evt. TV. Fra spisestuen er der udgang til en helt fantastisk udestue, som i dag er indrettet med bar og vinranker. Herfra er der udgang til en dejlig vestvendt have. Et værelse med parketgulv fra 2015 samt et stort soveværelse (oprindeligt 2 værelser) med i alt 6 faste skabe.Vindfang med sorte gulvklinker samt en fin entre med indbyggede skabe, oprindeligt parketgulv og hvide gipslofter med spots.

1. SAL: Stor stue/aktivitetrum med kig til hanebånd og udgang til svalegang. Et værelse med lyst gulv og et mindre kontor - heroppe er der virkelig nogle skønne kvm. at boltre sig på.
KÆLDER: Bryggers med nyt inventar fra 2018, klinkegulv og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stort disponiebelt rum med pænt lyst gulv. Badeværelse med bruseniche. Rigtig godt værksted/viktualierum.

Til villaen hører endvidere to dejlige terrasser og en garage med elport.
Villaen er beliggende på en stille vej i attraktive Tjørring og glæder sig til at byde de næste beboere velkommen.