Frejasvej 14, Skibbild, 7480 Vildbjerg

Istandsat villa med dejlig lukket have og stort værksted

Omgivet af en helt lukket grund og skøn sydvendt have finder du denne charmerende og istandsatte villa, som er lige til at flytte ind i - og kan man lide et stort værksted, så er der også det. Villaen er beliggende i Skibbild - kun ca. 5 min. kørsel fra Gødstrup Sygehus og ca. 10 min kørsel til Herning.

Villaen er opført i 1950 og står i dag flot med bl.a. nyere eternit tag og skorsteninddækning. Derudover er alle vinduer og terrassedør mod syd skfitet i 2009. Invendigt er der lyse rustiklofter og integreret smart-home lysstyring på stikkontakter.

INDRETNING: Flot lyst køkken med nymalede låger og helt nye, grå gulvklinker fra 2020 - alle hvidevarer er nyere. Dejlig stue med hyggelige detaljer, nyere lyst gulv og direkte udgang til den sydvendte terrasse. Soveværelse med nyt lyst gulv, gulvvarme og 4 faste skabe. Værelse med nyere gulv. Badeværelse med bruseniche, gulvvarme og håndvaskearrangement. Entre med gulvarme og 2 faste skabe. Stort og funktionelt bryggers med mørke gulvklinker, vask, bord og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Til villaen hører der endvidere en god stor carport samt et værksted.

Alt i alt en rigtig dejlig villa og med den lave rente taget i betragtning - er huslejen lav i forhold til en lejebolig.