Bymarksvej 40, Tjørring, 7400 Herning

Attraktiv beliggenhed med 4 værelser, garage og lukket have

I et af Tjørrings mest attraktive kvarterer er denne fine villa netop sat til salg. Villaen er løbende blevet istandsat og fremstår i dag særdeles velvedligeholdt både inde og ude. Udover et rigtigt godt hus, så får man også her en rigtig god garage, så bilen kan komme i tørvejr og "handymanden" kan have et lille værksted. Deruodver er der et stort skru i haven. Haven er dejlig lukket og der er flere terrasser, så det er muligt at trække i sol eller skygge alt efter ønske. På den ene terrasse er der lavet en stor overdækning og vil man nemt kunne samle familie og venner til en hyggelig grillfest. Alle vinduerne er skiftet til træ/alu vinduer og der er lavet nyt badeværelse i 2008 og nyt køkken i 2014. På loftet er der efterisoleret. Alt fremstår lyst og indbydende og man får virkelig nogle gode kvm. i denne villa.

INDRETNING:
Villaen er oprindelig opført med et lukket køkken, men i 2014 så ejeren muligheden for at åben op og lave en åben forbindelse til alrum/stue. Det har givet en rigtig hyggelig og anvendelig "barplads", hvor et godt glas rødvin kan nydes eller lektierne nemt kan laves, mens køkkenet passes og maden tilberedes. Inventaret i køkkenet kommer fra Kvik Køkken med lyse fronter, pæn bordplade og gulvvarme i klinkerne. Dejlig stor og rummelig stue, hvor der nemt kan være både et stort langbord, hvor familien kan samles samt en skøn opholdsstue, der indbyder til hygge foran brændeovnen. Et flot badeværelse med gulvvarme, lyst inventar og mørke klinker på gulv og i bruseniche. Detaljegraden er i top og de flotte fliser er i brusenichen opsat i et flot smalt fliseformat og et lodret forbandt, der giver badeværelset en flot og fuldendt detalje. Et godt soveværelse med et stort skydeskabsarrangement samt tre gode værelser. Fra køkkenet er der direkte adgang til et praktisk bryggers med gulvvarme, vask og faste skabe. Vindfang med fransk dør ind til entreen.

Villaen er desuden beliggende på en lukket stikvej og de grønne områder ligger lige for enden af vejen, så det er nemt at lufte hunden eller gå en tur i de smukke omgivelser.