Vestertorp 78, Gjellerup, 7400 Herning

Attraktivt beliggende villa med fire værelser og bad samt gæstetoilet

På Vestertorp i Gjellerup finder du denne fine villa, der på mange måder rammer en moderne families boligønsker. Der bl.a. 4 gode værelser og to toiletter samt et dejligt stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Villaen er meget pæn og velvedligeholdt og der er bl.a. lagt et flot gulv i køkken/alrum (ca. 3 år gammelt) og stue samt et nyere badeværelse og bryggers/entre med gulvvarme i 2004. Derudover er der en dejlig sydvendt have med både havestue og overdækket terrasse, så der er mange muligheder for at nyde vejret og den flotte have på alle tider af året.

INDRETNING:
Skønt køkken/alrum med et godt og funktionelt køkken, hvor der er blevet åbnet op så der er i dag er direkte forbindelse til et stort alrum med direkte udgang til den hyggelige havestue med ovenlys. Derudover er der en dejlig stue, hvor familien kan samles. I 2004 blev der lavet nyt badeværelse med gulvvarme, bruseniche med glasbyggesten samt et flot håndvaskearrangement. Tre gode værelse - de to af dem med faste skabe. Soveværelse med skydeskabsarrangement. Stor og flot entre med klinker med gulvvarme fra 2004. Der er her etableret et stort skydeskabsarrangement, hvor der bag skydelågerne bl.a. er lavet et grovkøkken med bordplade og vask. Pænt gæstetoilet samt forgang.

Til villaen hører endvidere en carport og så er den oprindelige garage i dag indrettet som et rigtig godt og funktionelt værksted. En meget fin villa, som er lige til at flytte ind i.