Dalgasgade 17B, 3. TH., 7400 Herning

Så har du mulighed for at få fat i en centralt beliggende ejerlejlighed lige i hjertet af Herning. Ejerlejligheden her ligger på øverste etage i ejendommen og er lys, indbydende og lige til at flytte ind i. Ejerforeningen er velfungerende og i 2018 er der kommet nyt tag på hele ejendommen. I den forbindelse blev der i denne ejerlejlighed etableret den skønneste altan, hvor der er rigtig god plads til møbler og dejlig kop kaffe i solen. Udgangen til altanen er lavet gennem det nye store glasparti, hvor det er muligt at åbne ikke mindre end 4 store tagvinduer. Hele konstruktionen i denne løsning giver et fantastisk lysindfald til alrummet og ejerlejligheden i sin helhed.

INDRETNING:
Selve ejendommen her er fra 1931 og allerede i ind- og trappeopgang er det tydeligt for enhver, at man befinder sig i en ejendom, hvor løbende vedligeholdelse og istandsættelse prioriteres. Alt er meget pænt og velvedligeholdt ude som inde. Ejerlejlighedens samlingspunkt er det store køkken/alrum, hvor lyset strømmer ind at de store vinduespartier ved altanen. Køkkenet er med lyse låger, fint og funktionelt. Pænt badeværelse med marmorklinker, bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fantastisk stue med trægulv og en stor, hvælvingeformet kvist med et skønt vinduesparti foran den franske altan. Den store kvist og vinduespartiet ved terrassen sørger for der altid er et dejligt lysindfald i lejligheden. Et godt soveværelse med trægulv og skydeskabsarrangement. Fin entre med fransk dør til stuen.

Til ejerlejligheden hører endvidere et rigtig godt depotrum i kælderen og muligheden for at erhverve en parkeringsplads i gården uden merpris.

En rigtig lækker lejlighed, hvor man samtidig har mulighed for at nyde solen og udeliv på den flotte altan.