Spurvevej 10B, Hammerum, 7400 Herning

Nyopført rækkehus tæt ved Lindbjergskolen

Nu opføres dette flotte rækkehus som en del af 3 lækre boliger, tæt ved den attraktive Lindbjerg skole. Her får du alt hvad en moderne bolig skal indeholde med stort køkken/alrum, 3 gode værelser, 2 flotte badeværelser og lækkert lysindfald fra de store vinduespartier i alrummet. Indretningen er funktionel, så hver en kvadratmeter er udnyttet, og boligerne er opført i vedligeholdelsesfrie og energivenlige materialer så man kan læne sig tilbage og nyde sit nye hjem. Man har mulighed for at være medbestemmende i forhold til valg af inventar i boligen, så man kan danne sit eget hjem. Til boligen har man adgang til en dejlig sydvendt terrasse og have. Boligerne opføres med boligventilation og gulvvarme. Der er endvidere en carport med tilhørende redskabsrum til boligen.

INDRETNING:
Husets hjerte er uden tvivl det lækre, store og lyse køkken/alrum med køkken fra HTH med hvidevarer fra Siemens. De store vinduespartier, i fuld højde mod syd, giver et fantastisk lysindfald i alrummet. I alrummet vil der ligeledes være god mulighed for at indrette en hyggelig stue, med plads til hele familien. Dejligt soveværelse med adgang til flot privat badeværelse med bruseniche og håndvaskearrangement. Derudover får du 3 gode værelser, samt et flot gæstebadeværelse med håndvaskearrangement og bruseniche. I forbindelse med den indbydende entre, er der et funktionelt bryggers med mulighed for vaskemaskine og tørretumbler.

Ønsker du at bo i en lækker ny bolig, der er nem at vedligeholde og tæt på skole, så kontakt os for at høre mere allerede i dag.