Ålholmvej 79, Tjørring, 7400 Herning

Enderækkehus i Tjørring

For enden af Ålholmvej, og lige ud til det store grønne område ligger dette fine rækkehus, og glæder sig til at byde de nye ejere velkommen. Huset her er endvidere beliggende i gåafstand fra Fuglsang Sø, hvor stien lige ved siden af huset fører direkte ned til søen. Her er der mulighed for at nyde vandet eller en skøn gåtur rundt om søen. Rækkehuset har med sine 130 kvm virkelig noget at byde på, og derudover er der en dejlig grund med sydvendt have samt en garage til huset. Huset fremstår nymalet og med nye laminatgulve samt nye indvendige døre.

INDRETNING:
Flot, lys entre med nyt lyst gulv og indbygget garderobeplads. Hyggeligt køkken med en god spiseplads og nyt lyst gulv. Dejlig stor stue, hvor der er rigtig god plads til både spisestue og opholdsstue. Herfra er der udgang til en skøn sydvendt have, hvor årstidernes skiften og de flotte grønne naboarealer kan nydes. Pænt, lyst badeværelse med bruseniche, gulvvarme og håndklædetørrer. To gode værelser samt et soveværelse med faste skabe.

Her er nogle rigtig gode kvm. i et enderækkehus med egen garage - beliggenheden er attraktiv med grønne araler, stisystemer og ikke mindst Fulgsang Sø lige rundt hjørnet. Skal huset være dit, så ring til os og aftal en fremvisning.