Klokkebakken 19, Gjellerup, 7400 Herning

Istandsat villa med sildebensgulve, Hanstholm køkken og store ovenlysvinduer

For enden af den hyggelige og lukkede stikvej på Klokkebakken i Gjellerup finder man denne helt fantastiske og fuldmuerede villa, der det sidste år har gennemgået en enestående renovering, hvor der ikke er gået på kompromis nogle steder. Kvaliteten er helt i top og villaen er præget af gennemførte løsninger og kvalitetsmaterialer overalt. Den store renovering har bl.a.omfattet alle gulve og opsætning af lydlofter inkl. nyetablerede ovenlyskonstruktioner. Nyt køkken, to nye badeværelser og så har man udskiftet opvarmingsformen i villaen, så man i dag er koblet på fjernvarmen. Til villaen er der en dejlig stor carport samt redskabsrum og tilhørende parkeringsplads ved siden af carporten.

INDRETNING: Familiens samlingspunkt og husets hjerte er uden tvivl det fantastiske køkken/alrum. Inventaret her er fra Hanstholm Køkken og de flotte massive lamelfronter passer på fornemmeste vis til den smukke italienske granitbordplade og de mørke fronter på skabsvæggen. Hvidevarerne er bl.a. fra Gaggenau, der er quooker i hanen og emhætten er planforsænket med loftet. Over køkkenet er der åbnet op og lavet et stort ovenlys med to oplukkelige vinduer, der tilfører rummet et helt unikt lysindfald. Fra køkkenet er der åbent til alrummet med gulvvarme, hvor der er en hyggelig brændeovn og en stor skydedør direkte til terrassen. Akustikken er helt i top, da der er opsat lydlofter, hvori der er indbyggede Bose højtalere. Når middagen er nydt i alrummet bliver det tid til at trække ned i den hyggeligste stue, hvor det også er muligt at nyde et godt glas vin foran brændeovnsindsatsen eller den flotte udsigt ind mod Herning. I stuen er der lavet en helt unik løsning med ovenlys og fritlagt spærkonstruktion, der med indbyggede uplights giver en helt fantastisk stemning om aftenen. I denne villa er der endvidere tre gode værelser, som ligger sammen med et nyt gæstebadeværelse med flotte grå klinker med gulvvarme og matteret glaslåge til bruseren. Fra villaens soveværelse er der udgang til en træterrasse og direkte adgang til et privat badeværelse med dobbelt vask i den flotte granitbordplade, gulvvarme og en stor bruseniche. Deruover er der et godt bryggers.
Villaen er gennemført fra A til Z og er lige til at flytte ind i. 1. klasses kvalitet og virkelig gennemførte løsninger.