Poul Gerness Vej 34, 7430 Ikast

En arkitektonisk perle - og et skønt hjem.

En arkitektonisk perle - og et skønt hjem...Det er lige præcis nøgleordene for denne gedigne og velbeliggende villa fra 1978. Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten og de gennemførte detaljer. Man vil her få ikke mindre end 206 skønne kvm og herudover en særdeles anvendelig underetage på 106 kvm med egen indgang, en gildesal/stort disponibelt rum, et mindre disponiebelt rum samt et badeværelse. Underetagen vil være helt perfekt som ungdomsafdeling, fitnessafdeling eller måske en hel afdeling for de kreative. Det er kun fantasien, der sætter grænserne her. Villaen opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Allerede i villaens flotte hall fornemmer man tydeligt de smukke arkitektoniske detaljer. Der er højt til loftet og en rigtig god rumfornemmelse. Villaens hjerte og familiens samlingsrum er uden tvivl det dejlige køkken/alrum, hvor der er gulvvarme og et stort skydedørsparti direkte ud til den sydvendte terrasse. Den dejlige stue ligger i forskudt plan, hvor brændeovnsindsatsen skaber hygge på selv den koldeste efterårsdag. Fra stuen er der forbindelse til villaens kontor/værelse med udgang til terrassen. Derudover er der et soveværelse med faste skabe samt to værelser, der pt. er sammenlagt til ét stort værelse. Villaens badeværelse med gulvvarme er lyst og byder på både spa og bruseniche. Derudover er der et gæstetoilet samt et rigtig godt bryggers.

Udover en rigtig dejlig villa, så er der også de skønneste terrasser, græsplæne til fodbold og badminton samt to carporte.