Indertoften 42, Lind, 7400 Herning

Enestående og unik villa med god plads og mange veludnyttede kvm.

For enden af en lukket stikvej på Indertoften i Lind finder du denne enestående villa, der er omgivet af de skønneste træer, blomster i alle farver og ikke mindre end 3 lækre træterrasser, så det er muligt at nyde en kop kaffe i solen på alle tider af dagen. Villaen er opført i rød/brune teglsten med nyrenset og -malet tag. Vinduerne er fra 2008 og i 2009 er der lavet en flot og stilren tilbygning, der giver huset nogle meget veludnyttede kvm både i stueplan og på 1. sal - alt i alt en villa med karakter og dejlig meget plads.

INDRETNING: Stort køkken/alrum med et funktionelt køkken og en dejlig let indretning. Fra spisepladsen er der dobbeltdør direkte ud til en træterrasse, der er delvis overdækket. Fantastisk stue med brændeovn, udgang til den anden træterrasse, et helt fantastisk lysindfald og et dejligt kig til den frodige have. I både køkken/alrum og stue er der lagt flot lyst gulv. Et værelse/kontor samt et stort værelse (oprindeligt 2 værelser). Lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Nyrenoveret bryggers med vask, god bordplads, faste skabe med skydelåger og placering af vaskemaskine og tørretumbler.

1. SAL: Stort lyst repos/multirum med ovenlysvindue og mange anvendelsesmuligheder. Soveværelse med fritliggende hanebåndsbjælker, loft til kip og en stor skabsvæg. 4 store og rigtig gode værelser. Nyrenoveret, lyst badeværelse med badekar.

Villaens oprindelige garage er i dag indrettet til at stort disponiebelt rum, der nemt kan indrettes til værksted for handymanden, gildesal til de unge mennesker eller hobbyrum til de kreative - her er det kun fantasien, der sætter grænser.

En villa som byder på mange spændende og attraktive kvm i Lind.