Grønnegade 7, st. 6., 7400 Herning

Skøn andelsbolig centralt i Herning by

Ønsker du at bo i trygge omgivelser og centralt i Herning by med gåafstand til Kongrescentret, og gågaden med det hyggelige cafeliv og byens butikker, så får du nu muligheden i denne skønne andelsbolig. Udover en dejlig bolig så har man også brugsret til den hyggelige gårdhave med borde og stole. Derudover kan man benytte det fælles værksted og gildesal, eller får man gæster til overnatning kan man leje et af de to gæsteværelser. Andelsboligen er en seniorbolig, hvilket betyder at man skal være over 50 år for at bo i foreningen. Lejligheden er beliggende ud til Grønnegade som er en lukket vej og der er derfor minimalt med trafik. Andelsboligforeningen er meget velfungerende.

INDRETNING: Som det første træder man ind i en lys entre. Herfra er der adgang til det store lyse soveværelse med faste skabe samt et lyst gæsteværelse. Pænt badeværelse med håndvaskearrangement, lyse klinker og bruseniche samt gulvvarme. Samlingsstedet er den store lyse stue med åben forbindelse til køkken/alrummet. Her er der rigtig god plads til at lave en hyggelig opholdsstue og samtidig god plads til spisebordet hvor man kan samles med gæsterne. Pænt lyst køkken med lyse låger og god bord- og skabsplads.

Foran hoveddøren er der mulighed for at sætte et cafesæt op så man kan hygge sig med en god kop kaffe eller et dejligt glas vin.