Strandvejen 25, Sunds, 7451 Sunds

Paddleboard, kano eller kajak - Villa med søret

Paddleboard, kano eller kajak...? Hvis det er en af interesserne eller du bare synes, det er dejligt at sidde på badebroen og lytte til livet ved søbredden, så er denne villa i Sunds lige noget for dig. På Strandvejen i Sunds finder du denne fine villa, hvor man som noget helt ekstraordinært har en søret til Sunds Sø i "Fælleslauget Kvalsholm", som ligger ca. 200 m fra villaen. Udover den skønne beliggenhed tæt på søen er der både indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner lige i nærheden.

Villaen er oprindeligt opført i 1963, men har gennem årene gennemgået en løbende renovering, hvor bl.a. tag, vinduer, køkken og bad er skiftet., så villaen i dag er lige til at flytte ind i. Udvendigt er bl.a. en fin lille overdækket terrasse ved indgangspartiet og en stor overdækket terrasse, hvor man kan nyde en dejlig sommeraften.

INDRETNING: Flot lyst køkken fra ca. 2002 med en god spiseplads - inventaret er lyst med pæne låger og laminatbordplade. Derudover er der på gulvet mørke klinker med gulvvarme. Dejlig stor stue med lyst gulv og udgang til en skøn terrasse. Fra stuen, er der også adgang til en dejlig, muret udestue med varmepumpe og herfra videre adgang til en helt fantastisk overdækket terrasse. I stuen har der tidligere været et ekstra værelse, som pt. er tillagt stuen. Det ville nemt kunne etableres igen med en enkelt væg. Pænt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, lyst håndvaskearrangement og håndklædetørrer. Soveværelse med lyst gulv og faste skabe. Værelse med lyst gulv - fra dette værelse er der indgang til et stort disponiebelt og særdeles anvendeligt rum. Entre med mørke klinker på gulvet, gulvvarme, plads til vaskemaskine og tørretumbler samt skydeskabsarrangement.

Til villaen hører der endvidere en carport, værksted og skur samt et lille udhus. Haven er dejlig lukket og der er etableret en ekstra parkeringsplads på grunden.

En lille oase midt i Sunds, hvor man samtidig kan nyde søen lige rundt om hjørnet.