Gl. Ringkøbingvej 46D, st., 7400 Herning

I denne meget velfungerende andelsboligforening, er det nu muligt at komme til at bo i den dejligste andelsbolig i stueplan. Det betyder, at man udover en rigtig dejlig bolig også får direkte udgang til en dejlig og helt privat terrasse, hvor en dejlig lun sommerdag kan nydes med en god kop kaffe. Boligen her er opført i 2004, og udover de tre flotte punkthuse, har man også opført et rigtig godt fælleshus med en stor gildesal, køkken, toilet og to gode gæsteværelser, som det er muligt at leje for et beskedent beløb. Derudover er der etableret aflåste cykelskure, et fælles værksted samt parkeringspladser ved ejendommen. Alle de flotte grønne fællesarealer vedligeholdes af foreningen. Dog skal man selv holde hækken omkring terrassen. Det er tilladt at medbringe husdyr, men det er dog ikke tilladt at genanskaffe nyt husdyr.

INDRETNING:
Indgangen til denne bolig sker fra det dejlig lyse fællesareal, hvor der lige til venstre for indgangsdøren også er indgang til et aflåst depotrum. En fin entre med indgang til et separat bryggers/depot med god skabs- og bordplads. Et rigtig godt køkken fra HTH - U-formet med grå låger og god bordplads. Der er åbent fra køkken og ind til den dejlige lyse stue med trægulv og udgang til den dejligste syd-/vestvendte terrasse. Stort badeværelse med mørke klinker, bruseniche, flot håndvaskearrangement og en håndklædetørrer (el). Godt soveværelse med faste skabe samt et godt ekstra værelse - også med fast skab.

Her får man en dejlig og funktionel andelsbolig - beliggende i stueplan så man har udgang til den dejligste solrige terrasse. Derudover bliver man en del af en meget velfungerende andelsboligforening og de dertilhørende attraktive fællesarealer og fællesfaciliteter.