Roskildevej 11, 7400 Herning

Centralt beliggende byvilla

Yderst charmerende velholdt villa, beliggende centralt i Herning midtby, tæt på skole, indkøb og alt det fantastisk Herning har at byde på . Villaen er opført i 1954/1978 i røde sten med eternittag. Villaen rummer et boligareal på 100 kvm. fordelt på 2 plan samt 43 kvm. god anvendelig kælder. Endvidere finder man 15 kvm. hyggelig udestue med direkte udgang til lækker sydvendt have. Vinduer er fra 2019. Villaen opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Som det første træder man ind i hyggelig entre med trappe til 1. sal. Flot badeværelse med håndvaskearrangement med støbt terrassovask fra Svane og med bruseniche. Flot køkken med hvide låger og massiv bordplade, klinker og hyggelig spiseplads. Dernæst møder man stuen - en dejlig stue med gode lysindfald, flotte lyse gulve, brændeovn og udgang til den hyggelige udestue.

1. SAL: Dejlig rummeligt soveværelse med faste skabe. 2 børneværelser. 1. sal har oprindelige plankegulve.

KÆLDER: Denne kælder er yderst sund og anvendelig. Entre. Badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche, grå klinker og gulvvarme. Bryggers med bord og vask. Lækkert stort disponibelt rum med skydeskabsarrangement og grå klinker. Herfra er der direkte udgang til garage.

En fantastisk villa på en lukket villavej, centralt i Herning midtby.