Koustrup Mark 69, Lind, 7400 Herning

Enderækkehus med soveværelse + 3 værelser og 2 badeværelser

Nu udbydes dette fantastiske enderækkehus, i attraktive Lind, til salg. Rækkehuset ligger i sidste række, så du kan nyde skøn natur fra haven og terrassen. Haven er nem og med plads til leg og ellers kan der, en lun sommeraften, nydes et godt glas vin på denne skønne terrasse. Kvadratmeterne er veludnyttede så udover det store køkken/alrum, får du også her et soveværelse med eget bad samt 3 gode værelser og et gæstebadeværelse. Derudover er der carport til bilen, samt et godt redskabsrum. Der er gulvvarme i hele boligen, som opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Fra den lyse entre med god plads, træder man direkte ind i det store køkken/alrum, med et helt fantastisk lys fra det store vinduesparti og ovenlysvinduet, samt troldtektloft som giver en fantastisk akustik i rummet. Flot og stilfuldt køkken med god opbevaring- og bordplads, samt flotte mørke låger der bryder med det lyse rum. Der er god plads til et spisebord, hvor familie og venner kan samles til en hyggelig aften. Hyggelig stue hvor udsigten til haven og den skønne natur kan nydes. Stort lyst soveværelse med faste skabe, samt adgang til privat badeværelse med pænt håndvaskearrangement, lyse klinker og bruseniche med glasvæg. 3 gode og lyse værelser med lyst gulv. Flot gæstebadeværelse med lyse klinker, pænt håndvaskearrangement og bruseniche med glasvæg. Godt bryggers med bordplads, vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Udover boligen og den skønne have, kan man benytte sig af fællesområdet med en rigtig god legeplads, samt en stor lade med god plads til indendørs leg og hygge med venner og familie.

Dette enderækkehus er virkelig et besøg værd, så ring for fremvisning allerede i dag.