Th. Nielsens Gade 84C, 7400 Herning

Enestående rækkehus i midtbyen - gennemrenoveret og med tre værelser.

Så er der en lille perle i Herning midtby kommet til salg. For enden af en lukket stikvej finder man denne lille oase, hvor man kan trække sig tilbage og nyde roen i den skønne gårdhave, mens man stadig har midtbyens faciliteter med bl.a. Mindeparken, DGI Huset og Herning Centret inden for ganske kort rækkevidde. Her finder man dette gennemrenoverede rækkehus, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller gennemtænkte detaljer indvendigt og udvendigt. I forbindelse med istandsættelsen er der bl.a. skiftet tag og tagrender i 2018. Alle vinduer og døre er udskiftet til træ/alu. Vinduerne på nordsiden er skiftet 2017 og på sydsiden i 2020. Derudover er facaden mod syd blevet omfuget og facaden er ved samme lejlighed blevet imprægneret (protectos).

INDRETNING: Flot lyst køkken, som er blevet moderniseret i 2019, men bl.a. lyse låger, mørk bordplade og hvidevarer fra bl.a. SMEG. Fra køkkenet er der gennem en fransk dør forbindelse til den dejlige stue, der med sin størrelse giver mulighed for at have både spise- og opholdsstue samlet her. Herfra er der også udgang til en skøn, lukket gårdhave mod syd. Entreen er også istandsat i 2019 og den flotte hvide trappe med sorte tæppefliser giver adgang til 1. sal. Alle trægulve i stueplan er afslebet og lakeret i 2019.

1. sal: Lækkert badeværelse, som er moderniseret i 2019 med bl.a. flotte mørke granitklinker, bruseniche med glasbyggesten og lyst håndvaskearrangement. Soveværelse med tre faste skabe. To værelser. På 1. sal er der lagt nye gulve i det hele i 2018.

Til rækkehuset hører en videre en carport sat et godt isoleret redskabsrum. Udenomsarealerne er velanlagte med flisebelægning på indkørselsområdet foran huset og 2 anlagte græsarealer med mulighed for ophold eller leg.