Voulundgårdvej 11, Kølkær, 7400 Herning

Vil du bo i naturskønne omgivelser med mulighed for alverdens aktiviteter, såsom hestehold, motocross på markerne, Shelters og bålsted eller reparer din bil i det fantastisk store værksted - så er mulighederne store her. Denne gård byder på næsten alt. Stuehuset er opført i røde sten med eternittag og opvarmes med stokerfyr.
INDRETNING: Stort dejligt bryggers med bord, vask og faste skabe. Hyggeligt køkken med hvide fyldingslåger samt spiseplads. Vinkelstue med både plads til spisebord og sofagruppe, endvidere udgang til dejlig sydvendt overdækket terrasse. Hall med klinker og trappe til 1. sal. Badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche og gulvvarme. Kontor. 1. SAL: Stort værelse med 4 faste skab og udgang til altan. Repos. Soveværelse. Toilet. Stort værelse med alkove samt 2 små depotrum.
UDEBYGNINGER: Fantastisk stor værksted med ståltag fra 2016. Alm. garage. Stort værksted/udhus som pt. er lejet ud. Stor hal med betongulv, som evt. kan anvendes til hestehold. Gode disponible rum med lille thekøkken. Stort opbevaringsrum. Fyrrum.

Denne gård er pæn og velholdt overalt og skal virkelig opleves med alle dens udebygninger.

Ring endelig for en fremvisning.