Nedertoften 8, Tjørring, 7400 Herning

Etplansvilla med nyere tag og 5 værelser

Smuk muremestervilla, opført i 1969 i gule sten og med sort betontag fra 2017. Villaen er beliggende på stille villavej i børnevenligt kvarter og rummer et boligareal på 182 kvm. samt carport og reskabsrum. Villaen er særdeles godt indrettet med separat børneafdeling, gæsteafdeling og hjerterummet i midten af villaen, består af køkken og 2 smukke stuer med udsigt til haven. Villaen er opført i smukke kvalitetsmaterialer og opvarmes med fjernvarme.

INRETNING: Det første man møder, når man træder ind i denne villa, er en flot stor hall med smukke klinker, gulvvarme og garderobe. Herfra er der separat gæsteafdeling med gæstetoilet samt værelse med 3 faste skabe. Fra hall træder man videre ind i to smukke stuer med udgang til sydvendt terrasse samt dejlig have. Pænt køkken med fyldingslåger og med spiseplads. (Muligt at ligge køkken og den ene stue sammen til et lækkert stort køkken/alrum). Bryggers med bord og vask. Viktualierum. Fordelingsgang. 3 gode børneværelser med hvert 3 faste skabe. Soveværelse med 6 faste skabe. Pænt badeværelse med håndvaskearrangement, kar, bruseniche, klinker samt gulvvarme.

Denne kvalitetsvilla har alle muligheder for familien, som ønsker plads, og som ønsker at bo på en stille villavej i Tjørring.