Sølyst Alle 37, 7451 Sunds

Dejligt sommerhus direkte ned til Sunds Sø.

På Sølyst Alle 37 i Sunds finder man dette fantastiske sommerhus fra 1999, opført i træ og med eternittag, beliggende på en 708 kvm. stor grund. Eget bådhus. Sommerhuset rummer et boligareal på 86 kvm. samt dobbelt carport med redskabsrum på 33 kvm. Vejen har helårsstatus og muligheden for at bygge en helårsvilla, foreligger ligeledes. Udsigten er helt fantastisk uanset årstiden. Hele området er naturskønt og har utrolig meget at byde på. Er man til udelivet, vil der både være mulighed for en løbetur rundt om søen på de ca. 5,5 km. eller er man til sport på vandet, vil der være mulighed for både at sejle med kajak eller stå på vandski, såfremt man har egen båd til at ligge for enden af haven. Sølyst allé er en lukket asfaltvej med udsigt til Sunds Sø på den ene side og byen på den anden side. Herfra kan børnene selv cykle i skole og man er kun 5 min. fra indkøbsmuligheder. Sommerhuset opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Som det første træder man ind i hyggelig entre med klinkegulv samt 2 faste skabe. Dernæst møder man hjerterummet i dette smukke sommerhus. Et dejligt køkken/alrum med lyse låge i åben forbindelse med hyggelig stue med brændeovn, lyse flotte gulve og med den mest fantastiske udsigt over Sunds Sø. 2 værelser med loft til kip og med faste skabe. Soveværelse med fast skab.

Går man med drømmen om et sommerhus ved Sunds Sø eller om at bygge egen villa ved Sunds Sø, så er muligheden der nu. Et fantastisk sommerhus, hvor alle drømme om en skøn sommerbolig og med et luksus udeliv kan gå i opfyldelse.