Hvæslundvej 13, Studsgård, 7400 Herning

Istandsat villa med stor garage

Denne skønne villa er istandsat og har tilmed en stor garage. Villaen løbende blevet istandsat med bl.a. et lækkert køkken/alrum, samt nye vinduer i 2018 og derudover fik det pæne lyse badeværelse en tur i 2012. Til villaen er der som sagt en stor garage, så har man brug for et værksted/hobbyrum/fitnessrum, så er der her, rig mulighed for dette. Derudover er der en dejlig stor og lukket have med rigtig god plads til leg og aktiviteter. Beliggenheden gør at du hurtigt kan komme til Herning, og samtidigt er du i gåafstand til bl.a. Studsgård Friskole og Studsgård minihal. Villaen opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING:
I 2018 blev køkken/alrummet istandsat, så man i dag har et lækkert køkken med corianbordplade, gulvvarme, flotte grå klinker, lyse låger, samt en barplads så gæsterne kan sidde og nyde et godt glas vin, imens maden laves. Hyggelig stue med en charmerende karnap, flot rå murstensvæg, gulvvarme samt de flotteste store grå klinker på gulvet. I stuen er der god plads til spisebordet samt en rigtig hyggelig opholdsstue, hvor man kan samles om en god film. Pænt badeværelse med mørke klinker, håndvaskearrangement, gulvvarme, bruseniche samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. To Entreer med gulvvarme.
1 SAL:
Det første man møder er et repos med plankegulv. Herfra er der adgang til et soveværelse med faste skabe og plankegulv, samt et godt værelse med lyst gulv og walk-in. Ligeledes er der et godt depotrum på 1. sal.

Ønsker du en indflytningsklar villa med en stor garage, og en beliggenhed tæt på Herning, så book en fremvisning allerede i dag.