Tranekærvej 50, Tjørring, 7400 Herning

Nu udbydes denne fine og originale villa, der uden tvivl har en af Tjørrings allerbedste belligenheder! Villaen ligger for enden af en lukket vej i et dejligt kvarter - og som noget helt særligt så ligger denne villa helt ud til de grønne arealer og stien. Bedre beliggenhed er svær at finde...
Nuværende ejer har bygget villaen tilbage i 1969, og har siden da beboet ejendommen. I de 173 kvm finder man - udover en dejlig og velbeliggende villa - også et lille stykke historie. Her gemmer sig bl.a. et charmerende og originalt køkken med de skønneste lyseblå klinker, paneler, rå murstensvægge og mange flere originale detaljer. Til villaen hører også en muret garage og den dejligste terrasse, der vender direkte ud mod de åbne grønne arealer.

INDRETNING:
I denne villa er der et hyggeligt og originalt køkken, hvor der er åbent til et godt alrum med udgang til terrasse og have. På hver side af alrummet er der i dag indrettet henholdsvis en dejlig stor opholdsstue, og på den anden side en rigtig hyggelig TV-stue/hyggestue - igen med originale detaljer, panellofter og rå murstensvægge. Derudover er der tre rigtig gode værelser med indbyggede skabe, et pænt gæstetoilet og et pænt badeværelse med badekar.

Rammerne - og ikke mindst beliggenheden - er her og drømmen om en skøn familievilla kan indfries her.

Ring til os allerede i dag, hvis du har lyst til at komme ud se denne villa - tlf. 5239 7669