Nygårdparken 20, Gjellerup, 7400 Herning

Rummelig villa i det attraktive Gjellerup

Nu udbydes denne store og charmerende villa på Nygårdparken 20 i det populære og børnevenlige Gjellerup. Villaen er beliggende på en stille og lukket villavej, så børnene vil kunne færdes sikkert på vejen. Med sine ca. 231 kvm boligareal og 5 værelser samt store fællesrum, er der virkelig god plads til hele familien. Værelserne er fordelt på begge plan, og derudover der et badeværelse på hver etage, så det er muligt f.eks. at lave en børneafdeling på 1.sal. Udover villaen er der også et rigtigt dejligt udemiljø med en lukket og sydvendt have, en dejlig gårdhave og en skøn overdækket terrasse, hvor man virkelig kan nyde den danske sommer. Der er endvidere en god garage/værksted.

INDRETNING:
Man bliver budt velkommen i den pæne entre med opgang til 1.sal. Herfra er der adgang til et af husets gode fællesrum, nemlig køkken/alrummet, der er i åben forbindelse med den hyggelige stue med brændeovn, og udgang til terrassen og gårdhaven. Pænt lyst køkken med god opbevarings- og bordplads. I køkkenet er der også mulighed for en hyggelig hverdagsspiseplads. To gode værelser med faste skabe. Pænt badeværelse med de flotte originale klinker, bruseniche og badekar. Bryggers med vask og mulighed for vaskemaskine og tørretumbler.
1.SAL:
Det første man møder på 1. salen er en repos, hvorfra der er adgang til soveværelset med faste skabe samt et godt værelse, ligeledes med faste skabe. Stort badeværelse med bruseniche, håndvaskearrangement samt en sauna som i dag anvendes til depotrum. På 1. sal er der også et stort fællesrum/multirum, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for mulighederne. I forbindelse med multirummet er der adgang til et godt værelse med faste skabe, samt en stor sydvendt terrasse, hvor man nyde udsigten over byen.

Søger du plads til hele familien, i et børnevenligt område, så book en fremvisning på Nygårdparken 20.