Voldsgårdvej 31, Studsgård, 7400 Herning

Flot istandsat ejendom med 5 værelser

Ønsker du at bo på landet men stadig tæt på en by, så har du nu muligheden her på denne flotte og istandsatte ejendom. Huset er istandsat i 2010 med bla. lækkert badeværelse og køkken. Derudover kom der i 2018 en lækker tilbygning, som i dag anvendes til den flotte stue, med loft til kip og ovenlysvinduer. I samme ombæring skiftede man taget, så ejendommen i dag står yderst præsentabel og stilfuld. I 2010 blev ejendommen hulmursisoleret og der blev lagt gulvvarme i hele stueetagen. Store dele af grunden er lejet ud til Østerskovgård, som har plantet grantræer som bl.a. kan nydes fra de store vinduespartier i stuen. Til ejendommen hører der ligeledes en stor lade, hvor der mulighed for lave multirum/opbevaring eller gildesal. I enden af laden er der et stort rum med port og højt til loftet, hvor der mulighed for lave garage/værksted.

INDRETNING:
Indretningen i huset er centreret om det skønne køkken/alrum, hvor du har den dejlige lyse stue i forlængelse og derudover er der åbent op til 1. salen hvor man har kig til de flotteste fritliggende bjælker. Køkkenet passer perfekt til huset og dens omgivelser med de flotteste trælåger, trægulv samt den hyggelige brændeovn som virkelig skaber en dejlig stemning. Der er god plads til spisebordet hvor man kan samles med familie og venner, eller trække over i den lyse stue med loft til kip og den smukke udsigt til naturen gennem de store vinduespartier, samt udgang gennem to dobbeltdøre til den dejlige terrasse. I stueplan er der desuden 2 gode værelser, samt et flot badeværelse med sorte klinker, dobbelt brus og håndvaskearrangement.
1. SAL:
Dejlig stor repos med plads til kontor/hyggekrog, samt et flot kig ud over alrummet. 2 gode værelser med fritliggende bjælker og ovenlysvinduer. Soveværelse med fritliggende bjælker samt adgang til toilet.

Denne smukke og istandsatte ejendom er beliggende på landet men også tæt på by, og skal virkelig opleves!