Hedegårdvej 4, Kølkær, 7400 Herning

Ønsker du at bo på landet med den smukkeste natur, så se her

Ønsker du at bo på landet med den smukkeste natur, så langt øjet rækker, så har du muligheden her. Flot istandsat 3-længet ejendom beliggende ikke langt fra Herning. Ejendommen er opført i 1922 og ombygget i 2009 med pudsede facader og sort ståltag. Endvidere har ejendommen en fantastisk stor istandsat lade med stor port, som giver oceaner af muligheder til forskellige hobbys, herunder evt. en stor garage til biler, både eller campingvogne. Til højre i haven er der den hyggeligste "lille" skov med shelter og bålplads, som giver mulighed for hyggeligt samvær for hele familien. Vinduer er fra ca. 2004. Ejendommen har byvand og opvarmes med varmepumpe - luft til vand. Solceller er opsat i 2021. Gulvvarme i hele stueplan.

INDRETNING: Der er 3 indgange til boligdelen på denne ejendom. En af dem er indgang til et dejligt stort bryggers med bord og vask, faste skabe samt pænt klinkegulv. I denne afdeling er der 2 store børneværelser med lyse gulve, walk-in og begge med udgang til haven. Entre med klinker. Lyst badeværelse med dobbelt håndvaskearrangement, bruseniche og kar. Hyggeligt køkken med spiseplads, fyldingslåger, massiv bordplade og pæne klinker. Stue med trægulv samt fransk dør til hyggelig spisestue og med udgang til fantastisk have samt de grønne marker. Hall med trappe til 1. sal. Mindre kontor. 1. SAL: Repos. Stort værelse med lyst trægulv. Forældreafdeling med lækkert soveværelse med elegante løsninger samt udgang til altan med udsigt. Endvidere går man videre til flot badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche, faste skabe samt klinkegulv med gulvvarme. Fra badeværelset er der åben til stort walk-in med gulvvarme.

Denne smukke ejendom indeholder så meget. God rummelighed, gode løsninger og den smukkeste natur. En ejendom der virkelig er et besøg værd.