Th. Nielsens Gade 16, 7400 Herning

Smuk istandsat liebhavervilla i hjertet af Herning

Smuk istandsat liebhavervilla, beliggende yderst centralt på den attraktive Th. Nielsens Gade. En gade med smukke ældre byvillaer og med mulighed for at benytte alle midtbyens faciliteter indenfor gåafstand. Her kan man b.la. nyde både svømmehal, træningscenter, indkøb samt Herning fantastiske cafeliv. Villaen har en dejlig charmerende og hyggelig sydvendt have, med mulighed for at nyde solen hele dagen. Villaen har gennemgået en omfattende renovering i 2017, hvor kvalitet og funktionalitet blev sat i højsædet. Der er ikke gået på kompromis, og man har samtidig bevaret mange af husets smukke originale detaljer. Villaens facade er blevet malet i sommeren 2023. Opvarmes med fjernvarme som gulvvarme i stueplan, kælder samt badeværelset på 1. sal.

INDRETNING: Som det første træder man ind i flot entré med den originale trappe, som fører en til 1. sal. Dernæst møder man det smukke køkken fra Svane med træfronter og hvid corianbordplade samt sildebensparket på gulvet, som er gennemgående i de resterende stuer. Imellem køkken og stuer er speciallavede franske døre med facetslebet glas. Lysindfaldet er gennemgående i alle rum. Intet er tilfældigt og det emmer af gennemtænkte løsninger og smukke detaljer. Fra spisestue går man videre til Tv-stuen og herfra videre til biblioteket eller kontoret - mulighederne er mange. Endvidere har villaen en smuk udestue med klinker, som kan benyttes både sommer og vinter.

1. SAL: Dejlig stort soveværelse med walk-in. Endvidere finder man separat walk-in med glasvægge på 1. salens repos. 2 gode børneværelser. Flot badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche, kar samt gulvvarme.

KÆLDER: Kælderen er yderst sund og anvendelig. Her møder man et godt disponibelt rum med udgang til haven. Repos. Træningsrum eller hobbyrum med udgang til haven. Vinrum med unikke detaljer. Vaskerum med faste skabe. Pænt badeværelse med håndvaskearrangement og bruseniche. Hele kælderen har charmerende velvingelofter.

Endvidere præsenterer villaen sig med en dejlig lukket sydvendt have samt isoleret flot garage med udgang til haven. Der er søgt om byggetilladelse til ekstra nedgravet garage. Mulighederne er mange.

Alt i alt en fantastisk midtbyvilla, hvor kvalitet og gennemtænkte løsninger med respekt for de originale detaljer, skinner igennem overalt.