Akacieparken 66, 7430 Ikast

Smuk istandsat villa, beliggende i yderst attraktivt kvarter

Smuk istandsat villa, beliggende i yderst attraktivt kvarter, tæt på både indkøb, skole og børnehave. Villaen er opført i 1970, er markant istandsat i 2016, og rummer et boligareal på 250 kvm. fordelt på 2 plan. Endvidere rummer huset en dejlig udestue på 28 kvm. samt garage/værksted på 32 kvm med direkte adgang fra bryggers. Villaen har i 2016 bl.a. fået installeret ny el, vand og kloak, flot lyst køkken og bad, troldtekt lofter med spot samt træ-/aluvinduer. Villaen er fyldt med gennemtænkte smukke detaljer, hvilket afspejler sig, når man bevæger sig rundt i villaen. Opvarmes med fjernvarme, som gulvvarme i hele stueplan.

INDRETNING: Som det første træder man ind i dejlig stor hall med skydeskabsarrangement til garderobe samt trappe til 1. sal. Dernæst møder man hjerterummet i denne smukke villa. Et lækkert stort køkken/alrum fra Kvik med hvide låger og god spiseplads med plads til både familie og venner. Køkken/alrum er i åben forbindelse til dejlig stor stue med pejseindsats og med flot New Yorker gulv, som virkelig gør rummet rustikt og lækkert. Fra stuen er der udgang til udestue, som fører en videre ud i en fantastisk dejlig lukket gave. I stueplan er der ligeledes to børneværelser med faste skabe. Gæstetoilet. Entre med 2 faste skabe. Dejligt soveværelse med skydeskabsarrangement. Flot badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche, håndklædetørrer og grå klinker. Lækkert stort bryggers med hvide låger, New Yorker gulv og med direkte udgang til stor garage/værksted. 1. SAL: 1. sal er helt ideel, som separat børneafdeling. Her finder man 3 store lyse børneværelser med loft til kip, heraf et med udgang til dejlig altan. Hyggeligt multirum eller fællesstue. Pænt badeværelse med håndvaskearrangement og bruseniche.

Denne fantastiske villa er beliggende i børnevenligt kvarter, står indflytningsklar og er helt ideel for familien der ønsker god plads.